Sari la continut | Sari la navigare

Unelte personale
Salt la conţinut. Căutare Întrebări frecvente Ajutor About us

Agenţia Europeană pentru Securitate şi Sănătate la Locul de Muncă

Selectare limbă :

OSHA Network
Loading
Locatia curenta: Prima pagina

Accente

Punctele focale ale EU-OSHA: utilizarea potențialului rețelelor pentru a promova securitatea și sănătatea în muncă

2015-05-20

EU-OSHA este o organizație în rețea. Punctele focale din mai multe de 30 de țări europene contribuie la consolidarea serviciilor de informare și a activităților de promovare la nivel național. Sprijinul și implicarea sunt deosebit de importante pentru încurajarea și menținerea unei culturi de prevenire a riscurilor la locul de muncă.

Aflați mai multe despre rețeaua noastră de puncte focale.

Mai multe…

Rămâneți conectați: explorați rețelele noastre de socializare

2015-05-12

EU-OSHA este activ prezentă pe mediile de socializare utilizându-le ca punct central de schimb de cunoștințe în domeniul securității și sănătății în muncă.

Canalele mediilor de socializare adaugă valoare eforturilor noastre de a face locurile de muncă din UE mai sigure, mai sănătoase și mai productive, ajutându-ne să ne adresăm unui public mai larg și să transmitem mesaje directe.

Suntem prezenți pe următoarele platforme de rețele de socializare. Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube și Slideshare.

Conectați-vă și alăturați-vă comunității noastre SSM din ce în ce mai numeroase.

Mai multe…

9 mai - Ziua Europei, pentru că Europa este aici pentru tine!

2015-05-07

În 2015, Ziua Europei sărbătorită la 9 mai marchează a 65-a aniversare a „Declarației Schuman” și a momentului istoric de început al procesului de integrare europeană. Uniunea Europeană are ca obiectiv crearea unei Europe mai puternice la nivel mondial, iar Agenția Europeană pentru Sănătate și Securitate în Muncă (EU-OSHA) își aduce contribuția făcând din Europa un loc de muncă mai sigur, mai sănătos și mai productiv.

Anul acesta, în data de 9 mai, EU-OSHA va fi prezentă la Bilbao pentru a sensibiliza publicul cu privire la importanța gestionării eficiente a stresului și riscurilor psihosociale la locul de muncă prin campania sa europeană „Managementul stresului pentru locuri de muncă sănătoase”. Puteți susține campania #EUmanagestress alături de noi, urmărindu-ne pe rețelele de socializare @EU_OSHA.

Instituțiile europene vor fi deschise pentru public pe durata întregii zile. Aflați mai multe despre Ziua porților deschise la instituțiile europene și alăturați-vă diferitelor activități organizate cu această ocazie #euopendoors.

Mai multe…

Exemple remarcabile de gestionare a stresului la locul de muncă sărbătorite la ceremonia de decernare a premiilor de la Riga

2015-04-27

La data de 27 aprilie 2015, în ajunul Zilei mondiale pentru sănătate și securitate la locul de muncă, ceremonia de decernare a Premiilor pentru bune practici la locurile de muncă sănătoase s-a desfășurat în cadrul Conferinței Președinției letone privind Sănătatea și securitatea în muncă de la Riga. Au fost premiate unsprezece exemple inovatoare și remarcabile privind riscurile psihosociale și gestionarea stresului, provenind de la organizații de diferite dimensiuni și sectoare din întreaga Europă. Premiile au ajutat la demonstrarea succesului campaniei Managementul stresului pentru locuri de muncă sănătoase la nivelul locurilor de muncă.

 

Mai multe…

În prim-plan

Campania pentru locuri de muncă sigure şi sănătoase 2014-2015

Riscurile psihosociale pot apărea la fiecare loc de muncă, iar calitatea oricărui loc de muncă depinde în mod semnificativ de nivelul de stres cu care se confruntă lucrătorii.

Proiectul PE pentru lucrătorii vârstnici

Proiectul Parlamentului European privind sănătatea și securitatea în muncă pentru lucrătorii vârstnici

Cele șase domenii prioritare ale EU-OSHA pentru perioada 2014-2020

Urmăriți noul nostru videoclip oficial de prezentare.

Napo: securitatea cu un zâmbet

Faceţi cunoştinţă cu lucrătorul obişnuit care a devenit un star de cinema. Napo este eroul unei lumi animate a muncii, ale cărei filme mute se adresează deopotrivă lucrătorilor adulţi şi tineri.

ESENER: Sondajul european în rândul întreprinderilor privind riscurile noi şi emergente

Aflaţi cum cadrele de conducere şi reprezentanţii lucrătorilor din întreaga Europă gestionează riscurile pentru sănătate şi securitate la locurile lor de muncă.

OiRA: Proiectul online interactiv de evaluare a riscurilor

Descoperiţi aplicaţia noastră web gratuită care permite unei reţele tot mai extinse de parteneri să dezvolte instrumente personalizate de evaluare a riscurilor pentru microîntreprinderi şi întreprinderi mici.