Sari la continut | Sari la navigare

Unelte personale
Salt la conţinut. Căutare Întrebări frecvente Ajutor About us

Agenţia Europeană pentru Securitate şi Sănătate la Locul de Muncă

Selectare limbă :

OSHA Network
Loading
Locatia curenta: Prima pagina

Accente

Evaluarea comparativă și schimbul de bune practici în SSM - rezumatul este disponibil

2015-03-24

Un rezumat al conferinței este disponibil acum pentru evenimentul Evaluarea comparativă și schimbul de bune practici în SSM care este o ocazie pentru întreprinderi de a-și compara cunoștințele în domeniul practicilor de sănătate și securitate. Cele patru ateliere au abordat următoarele teme: a învăța din accidente, leadership-ul în SSM, cultura securității și sănătății și indicatorii de performanță în SSM.
 

Mai multe…

OiRA în dialogul social sectorial european

2015-03-17

Reușita Proiectului online interactiv de evaluare a riscurilor (OiRA) nu se reflectă numai în numărul de parteneri naționali deja participanți (15). În plus, mai multe comitete de dialog social sectorial european au profitat de posibilitățile deosebite pe care le oferă OiRA.
 

Mai multe…

Companii și organizații europene importante obțin recunoaștere pentru gestionarea stresului la locul de muncă

2015-03-05

Ca parte a campaniei „Managementul stresului pentru locuri de muncă sănătoase” a EU-OSHA, agenția a reunit în cadrul unei ceremonii prezidate de Comisarul UE Marianne Thyssen și de directorul Agenției Europene pentru Securitate și Sănătate în Muncă, Christa Sedlatschek, peste 100 de alți parteneri oficiali de campanie care au pus în aplicare măsuri menite să reducă riscurile psihosociale și stresul la locul de muncă.
 

Mai multe…

8 martie - Ziua internațională a femeii

2015-03-04

De peste 100 de ani, de Ziua internațională a femeii se sărbătoresc realizările economice, politice și sociale ale femeilor din întreaga lume și se promovează o mai mare egalitate între femei și bărbați. Femeile reprezintă 45% din populația activă a Uniunii Europene, dar multe locuri de muncă sunt create și acum special pentru bărbați. Este nevoie de o abordare a aspectelor SSM care să țină seama de egalitatea dintre femei și bărbați pentru ca viața profesională a femeilor să fie mai sănătoasă, mai sigură și mai productivă.

Mai multe…

În prim-plan

Campania pentru locuri de muncă sigure şi sănătoase 2014-2015

Riscurile psihosociale pot apărea la fiecare loc de muncă, iar calitatea oricărui loc de muncă depinde în mod semnificativ de nivelul de stres cu care se confruntă lucrătorii.

Proiectul PE pentru lucrătorii vârstnici

Proiectul Parlamentului European privind sănătatea și securitatea în muncă pentru lucrătorii vârstnici

Cele șase domenii prioritare ale EU-OSHA pentru perioada 2014-2020

Urmăriți noul nostru videoclip oficial de prezentare.

Napo: securitatea cu un zâmbet

Faceţi cunoştinţă cu lucrătorul obişnuit care a devenit un star de cinema. Napo este eroul unei lumi animate a muncii, ale cărei filme mute se adresează deopotrivă lucrătorilor adulţi şi tineri.

ESENER: Sondajul european în rândul întreprinderilor privind riscurile noi şi emergente

Aflaţi cum cadrele de conducere şi reprezentanţii lucrătorilor din întreaga Europă gestionează riscurile pentru sănătate şi securitate la locurile lor de muncă.

OiRA: Proiectul online interactiv de evaluare a riscurilor

Descoperiţi aplicaţia noastră web gratuită care permite unei reţele tot mai extinse de parteneri să dezvolte instrumente personalizate de evaluare a riscurilor pentru microîntreprinderi şi întreprinderi mici.