Sari la continut | Sari la navigare

Unelte personale
Salt la conţinut. Căutare Întrebări frecvente Ajutor About us

Agenţia Europeană pentru Securitate şi Sănătate la Locul de Muncă

Selectare limbă :

OSHA Network
Loading
Locatia curenta: Prima pagina

Accente

Premiile europene pentru bune practici – lansarea apelului pentru nominalizări

2014-04-18

EU-OSHA a lansat cea de a 12-a ediție a Premiilor europene pentru bune practici în domeniul securității și sănătății în muncă. Acest concurs se adresează întreprinderilor sau organizațiilor europene care, prin măsurile puse în aplicare, reușesc să gestioneze stresul și riscurile psihosociale la locul de muncă.

Citiți comunicatul de presă
Vizitați secțiunea dedicată Premiilor pentru bune practici
Descărcați broșura privind bunele practici
#EUmanagestress pe Twitter

 

Mai multe…

EU-OSHA and OSALAN in a joint visit at the Bilbao Port

2014-04-16

As part of the regular cooperation between EU-OSHA and the Basque Institute for Safety and Health at Work (OSALAN) a joint visit to Bilbao Port was organized to get to know first-hand some of the safety and health good practices implemented by the Port.

This was a unique opportunity for exchange of knowledge and networking as well as introduction to different activities and projects carried out by the three organizations.

Director of EU-OSHA, Christa Sedlatschek, presented the campaign Healthy Workplaces Manage Stress officially launched in Brussels early April.

Read more

Mai multe…

#EUmanagestress – Campania organizată de EU-OSHA invită angajatorii și lucrătorii să conlucreze la combaterea stresului la locul de muncă

2014-04-07

EU-OSHA lansează o campanie la nivel european care se va derula pe parcursul a doi ani: „Managementul stresului pentru locuri de muncă sănătoase”

La lansarea campaniei, care a avut loc la Bruxelles, László Andor, comisarul UE pentru ocuparea forței de muncă, afaceri sociale și incluziune și ministrul-adjunct al muncii, securității și protecției sociale din Grecia, Vasilis Kegkeroglou, reprezentând președinția greacă a Consiliului Uniunii Europene, au solicitat întreprinderilor europene să conștientizeze necesitatea de a combate stresul la locul de muncă. În acest fel, ele vor acționa pentru protejarea sănătății lucrătorilor și îmbunătățirea productivității organizației.

Directorul EU-OSHA, Christa Sedlatschek, a afirmat că angajatorii și lucrătorii pot conlucra cu succes în scopul gestionării și prevenirii stresului la locul de muncă și a riscurilor psihosociale; și că obiectivul campaniei pentru locuri de muncă sigure și sănătoase este de a ajuta companiile să realizeze acest lucru. 

Citiți comunicatul de presă
Vizitați site-ul campaniei pentru locuri de muncă sigure și sănătoase

Mai multe…

Inauguration of new premises and signature of Seat Agreement mark historic day for EU-OSHA

2014-03-31

Speaking at the inauguration of the brand new premises in the Miribilla area of Bilbao, the European Commissioner for Employment, Social Affairs and Inclusion, László Andor announced that the European Commission would shortly publish its much-awaited EU Strategic Framework on Health and Safety at Work.

In the second historic development of the day, the Spanish Deputy Secretary for Employment and Social Security, Pedro Llorente and EU-OSHA Director Dr Christa Sedlatschek signed a Seat Agreement between the Kingdom of Spain and the European Union.

Read the press release
See photos of the event
Watch the video

Mai multe…

În prim-plan

Campania pentru locuri de muncă sigure şi sănătoase 2014-2015

Riscurile psihosociale pot apărea la fiecare loc de muncă, iar calitatea oricărui loc de muncă depinde în mod semnificativ de nivelul de stres cu care se confruntă lucrătorii.

Proiectul PE pentru lucrătorii vârstnici

Proiectul Parlamentului European privind sănătatea și securitatea în muncă pentru lucrătorii vârstnici

Set de instrumente pentru campanie

Realizarea unei campanii privind sănătatea şi securitatea în muncă a devenit mai facilă. Exploraţi o colecţie de instrumente pentru campanie şi exemple reale.

Napo: securitatea cu un zâmbet

Faceţi cunoştinţă cu lucrătorul obişnuit care a devenit un star de cinema. Napo este eroul unei lumi animate a muncii, ale cărei filme mute se adresează deopotrivă lucrătorilor adulţi şi tineri.

ESENER: Sondajul european în rândul întreprinderilor privind riscurile noi şi emergente

Aflaţi cum cadrele de conducere şi reprezentanţii lucrătorilor din întreaga Europă gestionează riscurile pentru sănătate şi securitate la locurile lor de muncă.

OiRA: Proiectul online interactiv de evaluare a riscurilor

Descoperiţi aplicaţia noastră web gratuită care permite unei reţele tot mai extinse de parteneri să dezvolte instrumente personalizate de evaluare a riscurilor pentru microîntreprinderi şi întreprinderi mici.